Tuinhuis & buitenkamer met platdak

27 januari 2018
Tuinhuis & buitenkamer met platdak

Optimaal genieten van het buitenleven wordt werkelijkheid met onze eikenhouten overkapping, die fungeert als een verlengstuk van uw woonruimte in de tuin. Hier ervaart u gegarandeerd een oase van rust, omgeven door tijdloze charme en een warme sfeer.

Ontdek de kenmerken van ons tuinschuurtype “Home Luxury”:

1. Kwalitatief maatwerk & onderhoudsarm: Geniet van eersteklas eikenhout en larikshout, waardoor uw nieuwe tuinhuis met houten overkapping niet alleen onderhoudsarm is, maar ook een langdurige levensduur heeft. Onze vakmensen creëren met passie en vakmanschap een tuinhuis met buitenkamer dat perfect aansluit bij uw wensen.

2. Robuust en ecologisch: Het gebruik van duurzame en ecologisch verantwoorde materialen, zoals eiken- en behandeld larikshout, geeft uw tuinhuis een nostalgische uitstraling. De robuuste eiken constructie en de kantrechte larikshouten schaaldelen als gevelbetimmering zorgen voor een warme en nostalgische ambiance.

3. Functioneel: Ervaar een prachtige combinatie van bergruimte en buitenverblijf. De ruime overkapping biedt een perfecte plek om beschermd te genieten van warm weer en heerlijke temperaturen. Ondertussen biedt de compacte bergruimte voldoende plaats voor bijvoorbeeld tuingereedschap.

Dit exclusieve tuinhuis met overkapping is niet alleen onderhoudsarm maar verzekert u ook vele jaren van een sfeervol en landelijk buitenverblijf. Als u langdurig wilt genieten van een exclusief tuinhuis met overkapping, nodigen we u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren en begeleiden in het traject van ontwerp tot realisatie van uw nieuw landelijk tuinhuis met overkapping. Met ons geavanceerde 3D ontwerp programma kunnen we uw exclusieve tuinhuis met overkapping nauwkeurig afstemmen op uw persoonlijke wensen.

veranda-platdak-3-600x450 - Tuinhuis & buitenkamer met platdak

DSCN1957-450x600 - Tuinhuis & buitenkamer met platdak

DSCN1942-2-600x450 - Tuinhuis & buitenkamer met platdak