Houten tuinhuis met groendak

19 december 2017
Houten tuinhuis met groendak

Houten tuinhuis met groendak

Een stijlvolle eikenhouten tuinhuis geheel voorzien van een sedum groendak. De combinatie tussen deze twee duurzame materialen geven een landelijke uitstraling. Bovendien is het geheel ecologisch verantwoord en bezit het door de toepassing van duurzame materialen een zeer lange levensduur.

Deze eikenhouten tuinhuizen worden op maat gemaakt, naar uw wensen en eisen. Vooraf komen wij geheel vrijblijvend bij u ter plaatse om uw wensen te bespreken, de mogelijkheden door te nemen en ook niet onbelangrijk de locatie en tuinontwerp te bezichtigen. Aan de hand van dit persoonlijk (face to face) gesprek, gaan onze ontwerpers aan de slag om een maatwerk ontwerp te maken van uw nieuwe houten tuinhuis.

Op deze houten tuinhuis komt een duurzaam groendak. Ook wel sedum dak genoemd. Deze sedumdak bestaat uit vetplanten. U heeft de keuze uit 13 verschillende soorten vetplanten die u naar uw wens kunt combineren. Elk jaargetijde zal uw nieuwe groendak van kleur veranderen. Wij brengen deze groendaken aan met een waterkerende laag en drainage voorzieningen zodat het dak zichzelf voorziet van regenwater. Onderhoud aan een groendak is minimaal, enkel bij lange droogte is het verstandig om eens over het dak te sproeien wanneer u uw tuin besproeit met water. Naast de prachtige landelijke en natuurlijke look van deze groendak, heeft het ook behaaglijke voordelen. Zo isoleert een groendak optimaal, en blijft de zomerse warmte ’s avonds lang onder de isolerende dak hangen. Tevens zorgt het aan de binnenzijde voor een heerlijke natuurlijke geur, alsof u in de natuur of bos zit.

Laat u inspireren door de talloze foto’s en vraag geheel vrijblijvend informatie aan.

houten-tuinhuis-met-groendak-1-300x200 - Houten tuinhuis met groendak houten-tuinhuis-met-groendak-2-300x200 - Houten tuinhuis met groendak houten-tuinhuis-met-groendak-3-300x200 - Houten tuinhuis met groendak houten-tuinhuis-met-groendak-6-300x200 - Houten tuinhuis met groendak houten-tuinhuis-met-groendak-8-300x200 - Houten tuinhuis met groendak houten-tuinhuis-met-groendak-9-300x200 - Houten tuinhuis met groendak