Luxe houten overkapping met Platdak.

18 december 2017
Luxe houten overkapping met Platdak.

Een prachtige houten overkapping waaronder u het hele jaar kunt zitten, en optimaal kunt genieten van het gezonde buitenleven. Wie wil het nu niet, heerlijk genieten van de zonsopgang met een kop koffie onder uw overkapping.

Een eikenhouten overkapping geeft u de luxe waar u naar op zoek bent, u kunt de overkapping inrichten met een houtkachel, terrasverwarmers en eventueel een houten buitenkeuken. Een prachtige plek om na een werkdag op de lounge neer te ploffen, en te genieten van de warme avonduurtjes.

Deze houten overkappingen worden gemaakt van duurzame materialen als eerste klas eiken en larikshout. Daardoor hoeft u geen onderhoud, schilderwerk of beits meer te gebruiken. Het hout vergrijsd na verloop van tijd in een prachtige zilvergrijze tint.

Wij realiseren deze houten overkappingen geheel op maat, vrijblijvend komen wij bij u langs om uw wensen te bespreken, en maken aan de hand van uw wensen een 3d ontwerp en vrijblijvende prijsopgave. Elk onderdeel wordt tot in detail uitgewerkt, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Laat u inspireren door de talloze foto’s, en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Houten-overkapping-2-min-1-300x225 - Luxe houten overkapping met Platdak. Houten-overkapping-10-min-300x225 - Luxe houten overkapping met Platdak. Houten-overkapping-12-min-300x225 - Luxe houten overkapping met Platdak. Houten-overkapping-3-min-300x225 - Luxe houten overkapping met Platdak.