Houten Schuur met carport.

16 december 2017
Houten Schuur met carport.

Deze stijlvolle houten schuur met carport is onlangs geplaatst in Almelo, geheel op maat ontworpen en gerealiseerd.

Ook op zoek naar een houten schuur op uw erf of in uw tuin? Met deze stijlvolle houten schuren kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid.

Deze houten schuren worden op ambachtelijke wijze vervaardigt met de meest duurzame en eerlijke materialen als eiken en larikshout. Door het toepassen van deze duurzame houtsoorten is uw nieuwe eikenhouten schuur geheel onderhoudsarm en bezit het een zeer lange levensduur.

Verder zijn deze houten schuren goed te combineren met een carport, veranda, overkapping of luifel. De landelijke uitstraling zorgt dat deze houten schuur met carport opgaat in de natuurlijke omgeving van uw tuin.

Wij realiseren deze houten schuur met carport,luifel, veranda of overkapping geheel op maat. Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en aan de hand daarvan een vrijblijvend 3d ontwerp en offerte te maken. Na akkoord realiseren wij alle onderdelen prefab en plaatsen en monteren het in 2 dagen ter plaatse.Houten-schuur-met-carport-2-1024x576 - Houten Schuur met carport. Houten-schuur-met-carport-5-1024x683 - Houten Schuur met carport. Houten-schuur-met-carport-8-1024x683 - Houten Schuur met carport. Houten-schuur-met-carport-1024x683 - Houten Schuur met carport.