Houten tuinhuis met veranda op maat gemaakt.

14 december 2017
Houten tuinhuis met veranda op maat gemaakt.

Op zoek naar een stijlvolle houten tuinhuis met veranda, om heerlijk onder te genieten van het gezonde buitenleven? Dan kan dit prachtige eikenhouten tuinhuis met veranda van vechtdal bouwsystemen passend voor u zijn.

Wij realiseren geheel op ambachtelijke wijze de meest authentieke tuinhuizen met veranda’s, geheel op maat en naar uw wensen. Kwaliteit en duurzaamheid is belangrijk om jaren te kunnen genieten van uw buitenverblijf. Daarom maken wij deze houten tuinhuizen met veranda’s van eersteklas geselecteerd eiken- en larikshout. De robuuste eikenhouten kolommen en gebinten die u op de foto ziet, zijn gemaakt met zogenaamde pen- en gatverbindingen. Een eeuwenoud ambacht, welke in haar schoonheid zichtbaar wordt. De wanden worden bekleed met geselecteerd larikshout, potdeksel toegepast. De eikenhouten deuren en ramen worden afgewerkt met rustiek zwart hang & sluitwerk. Verder worden er verbeterde Hollandse dakpannen toegepast, vanwege de mooie uitstraling en passende afmeting.

Wanneer u interesse heeft, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en een digitaal of fysiek inspiratieboek opvragen. Tevens is het ook mogelijk om een prijsopgave of vrijblijvend gesprek op locatie aan te vragen. Één van onze vertegenwoordigers komt dan geheel vrijblijvend bij u ter plaatse om de situatie te bekijken, uw wensen te bespreken en aan de hand daarvan, u te voorzien van deskundig advies. Naast deze mogelijkheden bent u uiteraard ook altijd welkom bij onze vestiging om onder genot van een kop koffie of thee de mogelijkheden te bespreken.houten-tuinhuis-met-veranda-2-min-1024x768 - Houten tuinhuis met veranda op maat gemaakt. houten-tuinhuis-met-veranda-4-min-1024x768 - Houten tuinhuis met veranda op maat gemaakt. houten-tuinhuis-met-veranda-5-min-1024x768 - Houten tuinhuis met veranda op maat gemaakt. houten-tuinhuis-met-veranda-6-min-1024x768 - Houten tuinhuis met veranda op maat gemaakt. houten-tuinhuis-met-veranda-7-min-1024x768 - Houten tuinhuis met veranda op maat gemaakt. houten-tuinhuis-met-veranda-8-min-1024x768 - Houten tuinhuis met veranda op maat gemaakt. houten-tuinhuis-met-veranda-16-min-1-1024x768 - Houten tuinhuis met veranda op maat gemaakt. houten-tuinhuis-met-veranda-19-min-1024x768 - Houten tuinhuis met veranda op maat gemaakt.