Houten tuinhuis met tuinkamer

28 december 2017
Houten tuinhuis met tuinkamer

Houten tuinhuis met tuinkamer

Voor zowel grote als kleine exclusieve eikenhouten tuinhuizen bent u bij Vechtdal Bouwsystemen op het juiste adres om uw wensen te realiseren. Wij realiseren door heel Nederland en België al jaren de meest exclusieve eikenhouten tuinhuizen geheel op maat.

Onze maatwerk tuinhuizen worden vervaardigd van duurzaam hoogwaardige houtsoorten als eerste klas Eikenhout en Larikshout. Door deze houtsoorten op de juiste manier toe te passen bezit uw nieuwe exclusieve eikenhouten tuinhuis een lange levensduur en kunt u vele jaren geniet van uw stijlvolle eikenhouten tuinhuis.

De eikenhouten tuinhuizen kunnen uitgevoerd worden met een prachtige sfeervolle eikenhouten tuinkamer waardoor u optimaal geniet van het buitenseizoen. Ook een eikenhouten overkapping of garage behoord tot de mogelijkheden. De Eikenhouten gebinten worden met traditioneel pen en gatverbinding in elkaar gemonteerd waardoor uw exclusieve eikenhouten tuinhuis een authentiek karakter bezit.

Wanneer u interesse heeft, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en een digitaal of fysiek inspiratieboek opvragen. Tevens is het ook mogelijk om een prijsopgave of vrijblijvend gesprek op locatie aan te vragen. Één van onze vertegenwoordigers komt dan geheel vrijblijvend bij u ter plaatse om de situatie te bekijken, uw wensen te bespreken en aan de hand daarvan, u te voorzien van deskundig advies. Naast deze mogelijkheden bent u uiteraard ook altijd welkom bij onze vestiging om onder genot van een kop koffie of thee de mogelijkheden te bespreken.

houten-tuinhuis-met-tuinkamer-1-300x225 - Houten tuinhuis met tuinkamer

houten-tuinhuis-met-tuinkamer-2-225x300 - Houten tuinhuis met tuinkamer

houten-tuinhuis-met-tuinkamer-3-300x225 - Houten tuinhuis met tuinkamer

houten-tuinhuis-met-tuinkamer-4-300x225 - Houten tuinhuis met tuinkamer

houten-tuinhuis-met-tuinkamer-5-300x225 - Houten tuinhuis met tuinkamer

 

houten-tuinhuis-met-tuinkamer-300x225 - Houten tuinhuis met tuinkamer