Sfeervol houten schuur met overkapping.

27 december 2017
Sfeervol houten schuur met overkapping.

Na een dag hard werken heerlijk ontspannen genieten van de rust, sfeer en het gezonde buitenleven in uw houten schuur met overkapping. De heerlijke geur van eikenhout ruiken, de houtkachel rustig op sfeervlam zetten en een glas wijn op de lounge. In de gezonde buitenlucht maar toch niet in de tocht of wind en met een buitenkeuken van alle gemakken voorzien. Steeds meer mensen zien de voordelen van het buitenleven en een overkapping.

Wij streven met onze maatwerk schuren met overkapping naar de ideale sfeer, uitstraling en duurzaamheid. Daarom gebruiken wij eerlijke en duurzame materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. De charmes van deze houtsoorten kenmerken zich niet alleen door de landelijke en unieke uitstraling, maar des te meer door haar heerlijke geur. U proeft letterlijk de schoonheid van eikenhout.

Het is belangrijk dat uw houten schuur met overkapping naadloos aansluit bij de architectuur van uw tuin. Daarom ontwerpen wij geheel op maat en komen vooraf vrijblijvend de wensen, locatie en mogelijkheden bespreken.

De details maken het eindresultaat. Daarom werken wij met ambachtelijke details als pen- en gatverbindingen met eikenhouten doken. Daar vindt u het eeuwenoude ambachtsvak en haar schoonheid terug in uw schuur met overkapping.

Uiteraard wilt u uw bouwplannen snel en probleemloos uitwerken en realiseren. Daarom begeleiden wij u vanaf ontwerp tot uitvoering. Alles wordt prefab op maat gemaakt in onze werkplaats en in slechts 2 dagen compleet gemonteerd. Wij verzorgen tevens ook alle omliggende werkzaamheden in uw tuin zodat u zorgeloos kunt genieten na oplevering.

Wanneer u meer informatie wenst, kunt u ons altijd bellen of mailen. Tevens kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken, of een inspiratieboek bij ons opvragen.
eluxe1-300x200 - Sfeervol houten schuur met overkapping.

eiken-tuinkamer-5-300x200 - Sfeervol houten schuur met overkapping.

eiken-tuinkamer-8-200x300 - Sfeervol houten schuur met overkapping.

eiken-tuinkamer-7-300x200 - Sfeervol houten schuur met overkapping.

eiken-tuinkamer-2-300x200 - Sfeervol houten schuur met overkapping.

eiken-tuinkamer-7-1-300x200 - Sfeervol houten schuur met overkapping.