Ontwerp: Landelijke tuinkamer

23 december 2017
Ontwerp: Landelijke tuinkamer

Ontwerp: Landelijke tuinkamer

Het hele jaar buiten genieten onder een prachtige landelijke tuinkamer, wie wil dat nu niet? Samen buiten eten, warmte en natuurlijke sferen voelen en een comfortabele behaaglijke buitenbeleving.

Wij maken aan de hand van uw wensen en ideeën een prachtig 3D ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw landelijke tuinkamer. Door maatwerk toe te passen in het ontwerp, zal u ook voorzien worden van een maatwerk offerte. De levertijd wordt vooraf met u duidelijk afgestemd.

Na goedkeuring van ontwerp en offerte maken wij uw landelijke tuinkamer geheel op maat. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Daarom werken wij alleen met hoogwaardige materialen als eersteklas eikenhout en larikshout.

Met ons uniek prefab systeem heeft u geen weken lang bouwoverlast op uw erf en monteren wij snel en vakkundig in 1 à 2 dagen uw nieuwe tuinkamer. Graag realiseren wij uw wensen van begin tot eind. Daarom zorgen we er samen voor dat u heerlijk kunt genieten van het buitenleven onder uw nieuwe tuinkamer.
Ontwerp-landelijke-tuinkamer-1-300x150 - Ontwerp: Landelijke tuinkamer

Ontwerp-landelijke-tuinkamer-2-300x139 - Ontwerp: Landelijke tuinkamer

Ontwerp-landelijke-tuinkamer-3-300x139 - Ontwerp: Landelijke tuinkamer

Ontwerp-landelijke-tuinkamer-4-300x139 - Ontwerp: Landelijke tuinkamer