Houten bijgebouw

29 december 2023
Houten bijgebouw

Ontdek de veelzijdigheid van bijgebouwen!

Wist je dat een houten bijgebouw tegenwoordig zoveel meer kan zijn dan alleen een opslagruimte? Het is dé perfecte plek voor een relaxruimte, buitenkamer, een eigen gym, een tuinkantoor of zelfs een wellnessruimte. De veelzijdigheid van houtbouw is een groot voordeel om uw wensen te realiseren. Voordelen van een bijgebouw bouwen in hout zijn, duurzaam, warme uitstraling, vrije vorm keuze hellend dak of platdak, schuin of recht, makkelijk te isoleren en altijd eenvoudig te verbouwen of uit te breiden. Daarnaast zijn de kosten van een bijgebouw in hout veel voordeliger dan andere materialen zoals steen of beton.

Of u nu een grote of kleine bijgebouw wilt bouwen, alles is mogelijk en vooraf denken wij graag met u mee. Altijd maken wij ontwerpen op maat van uw bijgebouw en met het ontwerp kijken wij voornamelijk naar de gebruikersfunctie, tuininrichting en afmeting, en uw design wensen.  Onze voorkeur gaat uit naar bouwen met eiken, lariks of douglashout en daarbij altijd met de traditionele pen en gatverbindingen. Daar wijken wij niet van af, omdat we naast vakwerk ook degelijk werk willen uitvoeren.

Zoals al eerder benoemd wordt een houten bijgebouw tegenwoordig voor veel doeleinden ingezet. Doordat een bijgebouw makkelijk te isoleren en verwarmen is, kunt u het hele jaar door genieten in uw bijgebouw. Daarnaast bouwen wij op maat en kunnen toepassingen als een sauna of jacuzzi makkelijk implementeren in het ontwerp. Ook een gym of tuinkantoor in uw bijgebouw behoord tot de mogelijkheden. En wordt steeds vaker door ons bij klanten gebouwd.

Onze bijgebouwen stralen niet alleen warmte en sfeer uit, maar zijn ook duurzaam en toekomstbestendig dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen. De afbeeldingen spreken voor zich – een houten bijgebouw voegt een unieke charme toe aan elke omgeving.

Laat je inspireren door de foto’s in onze fotoboek en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Eiken-bijgebouw-1024x663 - Houten bijgebouw
Houten bijgebouw
Eiken-bijgebouw-18-667x1024 - Houten bijgebouw
bijgebouw glazen schuifwanden
Eiken-bijgebouw-17-667x1024 - Houten bijgebouw
Eiken bijgebouw
Eiken-bijgebouw-12-663x1024 - Houten bijgebouw
Eiken bijgebouw
Eiken-bijgebouw-10-1024x663 - Houten bijgebouw
Eiken bijgebouw