Luxe poolhouse

3 januari 2024
Luxe poolhouse

Ontdek de tijdloze pracht van een luxe poolhouse!

Wist je dat de toegepaste eikenhout niet alleen duurzaam, maar ook van topkwaliteit is? Een eiken poolhouse gaat tientallen jaren mee en wordt met de tijd alleen maar mooier. Het hout krijgt een prachtige vergrijsde tint, waardoor de natuurlijke schoonheid van je luxe poolhouse of bijgebouw naar
voren komt.

Wanneer u een eiken poolhouse binnenstapt proeft en ervaart u direct de charme en heerlijke geur van eiken. Het geeft een rustig natuurlijke omgeving waar u zich qua geur waant midden in het bos. Hout dat leeft en dat merkt u ook terug in uw houten poolhouse, de gebinten kraken wanneer u de kachel aanzet en u ziet de nerven van het hout.

Tegenwoordig is een poolhouse meer dan alleen een gebouw in uw tuin of bij het zwembad. Het wordt toegepast als ware tuinkamer of wellnessruimte waarin alle gemakken worden meegenomen zoals een bar, buitenkeuken, toilet, sauna, jaccuzi en tv. Door toepassing van vol glazen schuifwanden, harmonicadeuren, lamellen of eiken deuren kan uw poolhouse het hele jaar door gebruikt worden, en de inrichting altijd blijven staan. Het wordt niet meer vochtig, vies of nat. Daarnaast is een houten poolhouse te voorzien van een puntdak met dakpannen of riet. Maar ook een platdak poolhouse behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard wordt vaak in uw poolhouse ruimte gemaakt voor de technische installatie van uw zwembad, op het dak van uw poolhouse kunnen zonnepanelen die de stroom voorzien van de zwembadpomp. Door onze jarenlange ervaringen met het bouwen van poolhouse aan het zwembad kunnen wij u hierin voorzien van tips en informatie.

Wat dit materiaal is puur natuur en daarom leeft het. De charme van een eikenhouten poolhouse is ongeëvenaard. Geen gedoe met schilderen of verduurzamen! Eikenhout is niet alleen duurzaam, maar ook ecologisch verantwoord.

Sluit je ogen en stel je de heerlijke geur van eikenhout voor die je bijgebouw of luxe poolhouse compleet maakt.

Wil je meer weten over de voordelen van een eiken poolhouse of bijgebouw? Bezoek ons dan of vraag vrijblijvend onze brochure aan.

luxe-poolhouse-1-1024x683 - Luxe poolhouse
luxe poolhouse
luxe-poolhouse-4-1024x683 - Luxe poolhouse
eiken poolhouse
luxe-poolhouse-8-1024x683 - Luxe poolhouse
houten poolhouse
luxe-poolhouse-9-1024x683 - Luxe poolhouse
luxe poolhouse