Kleine overkapping

14 februari 2024
Kleine overkapping

Een prachtige overkapping met een inpandige pizzaoven!  Soms is groot niet altijd beter, en onze recente projecten bewijzen dat kleine overkappingen net zo indrukwekkend kunnen zijn. Deze charmante toevoeging aan de tuin heeft een sfeervol hellend dak met dakpannen, strakke eiken binnenbekleding, robuuste eiken gebinten en boeidelen die een stoere uitstraling geven.

In deze kleine overkapping is er ruimte voor een gezellig zitje en een fantastische pizzaoven, compleet met een afzuiging aan de bovenkant en prachtig omkleed met eiken planken. Hier kan de klant genieten van heerlijke momenten, omringd door de warmte en geur van versgebakken pizza’s.

De kleine overkapping wordt volledig op maat gemaakt, afhankelijk van de ruimte en indeling van uw tuin maken wij een plan en ontwerp op maat. Dit ontwerp wordt uitvoerig met u afgestemd zodat u nauw wordt betrokken in de uitstraling, details en afmeting. Wanneer alle details zijn afgestemd maken wij uw overkapping volledig als bouwpakket in onze werkplaats.

Of je nu plannen maakt voor een kleine knusse hoek of een ruimere overkapping, wij staan klaar om je droomproject te realiseren! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of breng een bezoek aan onze showroom.

Kleine-overkapping-7-1024x768 - Kleine overkapping
Kleine overkapping
Kleine-overkapping-6-1024x768 - Kleine overkapping
Kleine overkapping
Kleine-overkapping-5-1024x768 - Kleine overkapping
Kleine-overkapping-4-768x1024 - Kleine overkapping