Landelijk tuinhuis met overkapping

8 februari 2024
Landelijk tuinhuis met overkapping

Geniet aankomend voorjaar in stijl met een prachtig tuinhuis en overkapping! We creëren we meer dan alleen opslagruimte; we bouwen een plek waar u kunt ontspannen en genieten van het gezonde buitenleven.

Onze tuinhuizen worden met liefde voor het vak vervaardigd, met aandacht voor ambachtelijke details zoals pen-en-gatverbindingen in de eiken constructie. De landelijke uitstraling van gepotdekselde wanden en gebakken dakpannen geeft uw tuinhuis een tijdloze charme. De zinken dakgoten maken het geheel af en zorgen voor de afwatering van dit tuinhuis.

De berging van dit tuinhuis wordt veelal gebruikt voor opslag van tuingereedschap, maar tegenwoordig ook als atelier of mancave. De berging is goed te isoleren en daardoor met een houtkachel of heater goed te verwarmen. Naast de berging zit aaneengesloten de overkapping waaronder de klant heerlijk kan vertoeven. Een loungeset of tuintafel eronder en de familie kan komen koffie drinken of borrelen. Ook de overkapping wordt tegenwoordig geregeld afgesloten met vol-glazen schuifwanden of houten deuren.

De landelijke uitstraling van dit tuinhuis met overkapping past perfect in de harmonie van de tuin. De bomen rondom dit landelijke tuinhuis maken het plaatje compleet en zorgt dat dit tuinhuis met overkapping een meerwaarde is in de tuin.

Heeft u interesse of wenst u meer informatie? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag via de contactformulier onze gratis inspiratieboek op. Eveneens zijn wij bereid geheel vrijblijvend langs te komen om de mogelijkheden te bespreken en uw wensen te vertalen in een ontwerp. Vooraf maken wij duidelijke afspraken over prijzen, levertijden en voorwaarden zodat u goed geïnformeerd bent. Laat u inspireren door de foto’s en bouw dit voorjaar uw landelijke tuinhuis met overkapping.

Landelijk-tuinhuis-met-overkapping-8 - Landelijk tuinhuis met overkapping
Landelijk tuinhuis met overkapping
Landelijk-tuinhuis-met-overkapping-6 - Landelijk tuinhuis met overkapping
Landelijk tuinhuis met overkapping
Landelijk-tuinhuis-met-overkapping-3 - Landelijk tuinhuis met overkapping
Landelijk tuinhuis met overkapping
Landelijk-tuinhuis-met-overkapping-1 - Landelijk tuinhuis met overkapping
Landelijk tuinhuis met overkapping