Landelijke kapschuur met overkapping

11 januari 2024
Landelijke kapschuur met overkapping

Ontdek de tijdloze charme van een landelijke kapschuur met overkapping!

Algemeen:Of het nu om een kleine of grote tuin gaat, wij ontwerpen en maken de landelijke kapschuur met overkapping volledig op maat. Een grote kapschuur met overkapping kan op een landgoed, erf of grote tuin. Terwijl een kleine kapschuur met overkapping ideaal is voor een stadstuin of rijtjeswoning. Door de verlaagde achterzijde geeft de kapschuur veel sfeer en uitstraling. De kapschuur wordt gefundeerd op schroefpalen, een degelijke en kostenefficiënte oplossing. De robuuste eiken gebinten met pen- en gatverbindingen zorgen voor een solide constructie van de kapschuur en geeft daarnaast een robuuste uitstraling. De potdekselwanden kunnen blank of zwart worden uitgevoerd en het dak met gebakken dakpannen geven een duurzame en stijlvolle uitstraling.De dakgoten worden met sierwrongen, uitloop en uitvoer uitgevoerd in zink.

Maatwerk kapschuur: Wij bieden maatwerk en daarin staan u wensen voorop. Voordat we beginnen, ontwerpen we uw kapschuur met overkapping volledig naar uw wensen. Wij denken mee qua stijl, tuinvorm, indeling en duurzaamheid. Daarom werken wij veelal met eiken, een duurzaam houtsoort dat tientallen jaren mee gaat zonder onderhoud. Vooraf wordt uw kapschuur met overkapping volledig 3d of 2d uitgewerkt zodat u een perfect beeld krijgt van de mogelijkheden en uitstraling. Daarnaast kunt u dan alvast denken aan de inrichting, meubels en verlichting van uw nieuwe kapschuur.

Werkwijze en prijzen:Door met duidelijke prijzen en prijsoffertes te werken weet u vooraf waar u aan toe bent, en komt u achteraf niet voor verassingen te staan. Als het ontwerp vast staat bouwen wij uw kapschuur volledig prefab als een bouwpakket hier in elkaar en plaatsen het vervolgens in enkele dagen bij u in de tuin. Het plaatsen en monteren wordt altijd door onze eigen vakmannen uitgevoerd zodat we de kwaliteit en afwerking zelf in de hand houden. Laat u inspireren, informeer vrijblijvend en bouw aankomend voorjaar uw droomproject.

houten-kapschuur-met-overkapping-4-1024x575 - Landelijke kapschuur met overkapping
houten kapschuur met overkapping
houten-kapschuur-met-overkapping-2-1024x575 - Landelijke kapschuur met overkapping
houten-kapschuur-met-overkapping-6-1024x575 - Landelijke kapschuur met overkapping