Landelijke schuur met carport

18 januari 2024
Landelijke schuur met carport

Trots op onze recente projectoplevering in Heino! Onze vakmannen hebben vandaag met passie deze prachtige landelijke schuur met carport én het bijpassende schuurtje met overkapping opgeleverd. Beide gebouwen stralen dezelfde landelijke charme uit, dankzij de robuuste eiken gebinten met pen- en gatverbindingen.

De stoere uitstraling van de schuur wordt versterkt door de combinatie van robuust eiken en strakke zwart gepotdekselde planken. De betonnen fundering en vloer bieden stevigheid, terwijl het dak is afgewerkt met prachtige gebakken dakpannen en zinken goten. De zwarte houten deuren zijn volledig in de landelijke stijl meegenomen en voorzien van zwart nostalgisch hang en sluitwerk.

Opvallend is de grote landelijke schuur met carport, voorzien van een volledige verdiepingsvloer. Een ideale ruimte voor diverse doeleinden! De schuur kan in de toekomst worden geïsoleerd, de voorbereidingen daarvoor zijn door ons aangebracht. De carport is inpandig gebouwd en qua afmeting geschikt voor een auto, daarnaast kan de carport met aangenaam weer ook gebruikt worden als overkapping om heerlijk onder te zitten.Het kleinere schuurtje met overkapping is ontworpen voor de opslag van tuingereedschap en andere benodigdheden. De combinatie van beide schuren in dezelfde landelijke stijl geeft eenheid in de tuin. De kleine schuurtje met overkapping is gefundeerd op schroefpalen, voorzien van zwart gepotdekselde wanden robuust eiken balken. Daarnaast is het dak ook weer afgewerkt met dakpannen en zinken dakgoten.

Zowel de landelijke schuur met carport als ook de kleine landelijke schuur met overkapping is prefab in onze werkplaats gemaakt en voorbereid. Onze opbouwmannen hebben het geheel met hulp van onze eigen spinkraan opgebouwd en ter plaatse afgewerkt. Door het prefab systeem heeft de opdrachtgever geen last van weken bouwoverlast, kunnen wij de elementen droog en schoon verwerken en maken wij optimaal gebruik van efficiënt en duurzaam werken.

Wij willen onze opdrachtgever bedanken voor het vertrouwen en zijn verheugd te horen dat ze tevreden zijn met het eindresultaat. Ben jij ook geïnteresseerd in een landelijke schuur op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Landelijke-schuur-met-carport - Landelijke schuur met carport
Landelijke schuur met carport
2Landelijke-schuur-met-carport-1 - Landelijke schuur met carport
Landelijke schuur met carport
Landelijke-schuur-met-carport-8 - Landelijke schuur met carport
Landelijk-schuurtje-met-overkapping - Landelijke schuur met carport
Landelijk schuurtje met overkapping