Luxe houten overkapping maatwerk

24 januari 2024
Luxe houten overkapping maatwerk

Ontdek de perfecte harmonie tussen comfort en natuur in onze sfeervolle houten overkapping! Zowel in de zomer als in de winter biedt deze oase van rust een heerlijke plek om te vertoeven.

Verwarm jezelf bij de knisperende houtkachel en geniet van de gezellige ambiance, omringd door vol-glazen schuifwanden die de seizoenen buitensluiten. Deze luxe overkapping heeft een adembenemend uitzicht, hooggelegen in de tuin.

Laat je betoveren door de details: een elegant stalen raam, sfeervolle spotjes in het overstek en een authentieke eiken regenton geven de overkapping een uniek karakter. Ook de verticale binnenbekleding en geïsoleerde vloer maken het geheel sfeervol. Aan de voorzijde zitten houten lamellen of ook wel shutters genoemd, een populair detail tegenwoordig aan onze overkappingen. De overkapping heeft aan de voorzijde een doorlopende houten vloer, waar tijdens de zonuren heerlijk genoten kan worden. Eveneens een perfecte plaats voor een bbq of grill.

Bewust kiezen wij om de overkapping te bouwen van duurzaam en eerlijke materialen zoals eiken en larikshout. Naast de duurzaamheid heeft het ook een warme uitstraling en zijn de houtsoorten onderhoudsvrij. Het vergrijst naar een rustige zilveren tint en gaat perfect op in de natuurlijke omgeving van de tuin en achtergelegen bos.

Door de luxe overkapping prefab als bouwpakket te bouwen in onze werkplaats in Hardenberg, wordt het binnen enkele dagen ter plaatse gebouwd. Vooraf maken wij alle verbindingen, prefab wanden en dakwerk volledig als bouwpakket. Als het gereed is wordt de prefab bouwpakket overkapping per vrachtwagen naar u toe gebracht en ter plaatse vakkundig door onze vakmannen gemonteerd.

Droom je van meer buitenleven in het aankomende voorjaar? Laat dan een stijlvolle eiken overkapping op maat bouwen en beleef de charme en sfeer van jouw eigen tuin. Altijd ontwerpen wij uw overkapping vooraf in 2d of 3d zodat u een goed beeld krijgt van de uitstraling en details.

Meer informatie over deze overkapping? Of vrijblijvend gesprek of een offerte op maat?

Eiken-Overkapping-1-1024x768 - Luxe houten overkapping maatwerk
Eiken Overkapping
Overkapping-shutters-lamellen-1-1024x768 - Luxe houten overkapping maatwerk
Overkapping shutters lamellen
Eiken-Overkapping-26 - Luxe houten overkapping maatwerk
Luxe Overkapping